Kidney-papu, joka tunnetaan myös intiaani-papuna tai punaisena papuna. Sen korkea kuitupitoisuus vaikuttaa positiivisesti kolesterolitasoihin. Myös sen korkea hiilihydraatti- ja foolihappopitoisuus on mainitsemisen arvoinen.
Alkuperä Punaiset munuaispavut
Punaiset munuaispavut saavat nimensä munuaisen kaltaisesta muodostaan ja väristään.
Tuotantoprosessi Punaiset munuaispavut
Punaiset munuaispavut kerätään käsin ja tarkistetaan laadun varmistamiseksi kolmessa eri vaiheessa tuotantoprosessia. Punaiset munuaispavut puhdistetaan perusteellisesti heti sadonkorjuun jälkeen. Kaikki kivet poistetaan. Tämän jälkeen pavut lajitellaan koon mukaan ja ne kiillotetaan.
Terveelliset ominaisuudet Punaiset munuaispavut ja käyttötarkoitukset
Punaiset munuaispavut ovat erittäin ravitsevia, koska ne ovat täynnä proteiinia, vitamiineja, mineraaleja ja kuitua. Ne ovat hyvä lihankorvike ja erittäin suosittuja myös urheilijoiden keskuudessa. Lisäksi nämä punaiset munuaispavut tarjoavat pitkäkestoista energiaa ja täyden tunteen. Punaisia munuaispapuja voidaan syödä sekä kuumana että kylmänä. Käytät niitä pataruoissa, tacoissa, salaateissa, keitoissa tai pastaruoissa.
Kestävä korroosionkestävyys juomavesisäiliöissä
Muovilevyjen hitsaaminen estää säiliöveden ja kondenssiveden pääsyn muuraukseen (takaisin infektoitumisen vaara)
Ei hajua, makua, kemiallista tai bakteeriperäistä vaikutusta juomaveteen
Ei ravintoaineita, joten ei elinympäristöä mikro-organismeille sileän pinnan ansiosta
Ei ulkopuolelta tulevia epäpuhtauksia juomaveteen (laadun heikkeneminen ja juomavesisäiliöiden käyttökielto)
PE-pinnoite mahdollistaa tarkastusputken kautta säiliökammion tiiviystarkastuksen vedenhukalle
Tarkastusreiästä voidaan johtaa ulkopuolelta tuleva kosteus pois
Juurten tunkeutuminen on poissuljettu
Pakastuskestävä, iskunkestävä ja pitkäikäinen materiaali
Muovilevyjen helppo puhdistus, erityisesti vedenvaihtovyöhykkeellä